Dissabte, 20 - Juliol - 2024

DEMANENT LA CONSTRUCCIÒ DE PAS DE VIANANTS A LA C-35

Fa temps que estem intentant, que aprofitant les obres de la rotonda que ara ja han començat a fer en la C-35 (a l'altura dels bombers) aprofitin i facin un pas per a persones i animals. Segons sembla no és interès la seguretat de les persones i no es pot ampliar un pressupost tan excessiu i fer el pas de vianants, ningú ho va pensar quan es va fer el projecte que també hi ha persones als dos costats de la carretera?, O potser ho faran després de què succeeixi algun accident amb les persones que diàriament creuen, llavors les lamentacions!, i després... altra única obra d'alt pressupost? Qui es beneficia i qui perd amb aquestes grans obres encara que no compleixi l'obra amb tots els interessos del poble? ..cadascun de nosaltres es pot respondre a aquesta pregunta.
Seguirem insistint...

DEMANENT SIGNATURES PER A SOL·LICITAR CONSTRUCCIÒ DE PAS DE VIANANTS A LA C-35 “NOVA ROTONDA” A L'ALÇADA DELS BOMBERS ENTRADA AL MONTNEGRE NECESSARI PER A COMUNICAR LA POBLACIÓ DE SANT CELONI AMB:
URBANITZACIONS BOSCOS DEL MONTNEGRE, CAL BATLLE, CAN COLL, HOTEL, ERMITA, EXCURSIONS A LA ROCA DEL DRAC DE VILARDELL, L’ESGLESIA DE SANT MARTI DE MONTNEGRE “ situada dins el Parc del Montnegre i el Corredor”, “FÀBRICA RENOLIT”, DIVERSES RUTES TURISTÍQUES DE INTERÉS, JOVES QUE VAN A L’ESCOLA, ECOLA DE COLÓNIES, ETC.