Dilluns, 15 - Agost - 2022

"CONEIX I GAUDEIX" Excursió cultural a Girona.

La Associació de Veïns de Can Coll, dins del nostre programa cultural
"CONEIX I GAUDEIX"
convida a participar a socis, veïns, amics i coneguts a l'excursió cultural a Girona

El Barri Vell de Girona és considerat el centre històric de la ciutat, delimitat per la muralla medieval, una part de la qual va ser enderrocada al segle XIX, i és on trobem els punts més importants d’interès històric i cultural de la ciutat.
Les cases sobre el riu Onyar són un espectacle del que s’ha de disfrutar des d’un dels ponts que travessen el riu, i que ens apropen al call.
Un cop endinsats al call jueu, un dels més ben conservats d’Espanya, podem disfrutar del llegat històric de la ciutat, deixant-se perdre per els carrerons estrets i les escalinates dretes, descobrint racons, jardins, monuments i esglésies, entre pas i pas.

Programa per al dia 6/02/2016

8:15 Punt de trobada en Sant Celoni: Estació de tren (renfe) Viatjarem amb tren fins a Girona "cadascun es pagarà el seu propi viatge".

9:05 Estació de Renfe en Girona La persones que vulguin viatjar amb cotxe o visquin a Girona el punt de trobada serà l'estació de Renfe de Girona.
Es recomana dur calçat còmode i una mica d'esmorzar si ho necessiten

9:30 Comença el recorregut amb guia per el casc antic de Girona, amb entrada a la Catedral (amb audioguia) i punts importants d’ínterès històric i cultural

14:30 Dinar en Restaurant de Girona. L’Argadà “braseria de Girona”

16:00 Tertúlia de sobretaula sobre els llocs visitats.

Reserva: Preu total 25€. Inclou: Entrada a la Catedral- Dinar a Restaurant L’Argadà “braseria de Girona” ----- Últim dia de la reserva el 01/02/2016

avcancoll@gmail.com / www.facebook.com/CanColl.AV www.santceloni.cat/entitats/aavvcancoll /
Organiza: Associació de Veïs de Can Coll Avda de Can Coll , s/n bustia 126- 08470 Sant Celoni
639784839 * 669499381

Comparteix