Dilluns, 15 - Agost - 2022

DEMANEN PAS DE VIANANTS A LA C-35 “NOVA ROTONDA”

Fa temps que estem intentant, que aprofitant les obres de la rotonda que ara ja han començat a fer en la C-35 (a l'altura dels bombers) aprofitin i facin un pas per a persones i animals. Segons sembla no és interès la seguretat de les persones i no es pot ampliar un pressupost tan excessiu i fer el pas de vianants, ¿ningú ho va pensar quan es va fer el projecte que també hi ha persones als dos costats de la carretera?, O potser ho faran després de què succeeixi algun accident amb les persones que diàriament creuen, llavors les lamentacions!, i després... altra única obra d'alt pressupost? Qui es beneficia i qui perd amb aquestes grans obres encara que no compleixi l'obra amb tots els interessos del poble? ..cadascun de nosaltres es pot respondre a aquesta pregunta.
Seguirem insistint...
-----------------------------------------
Hace tiempo que estamos intentando, que aprovechando las obras de la rotonda que ahora ya han empezado a hacer en la C-35 (a la altura de los bomberos) aprovechen y hagan un paso para personas y animales.
Por lo visto no es interés la seguridad de las personas y no se puede ampliar un presupuesto tan excesivo y hacer el paso de peatones, ¿nadie lo pensó cuando se hizo el proyecto que también hay personas a los dos lados de la carretera?, O quizás lo harán después de qué suceda algún accidente con las personas que a diario cruzan, ¡¡entonces las lamentaciones!, y después... otra única obra de alto presupuesto? ¿Quién se beneficia y quien pierde con estas grandes obras aunque no cumpla la obra con todos los intereses del pueblo? ..cada uno de nosotros se puede responder a esa pregunta.
Seguiremos insistiendo...

Comparteix