Dilluns, 11 - Desembre - 2023

EXCURSIÓ CULTURAL A TIBIDABO (BARCELONA)

l'Associació de Veïns de Can Coll, dins del nostre programa cultural
"CONEIX I GAUDEIX" 12 de maig de 2018
convida a socis, veïns, amics i coneguts a participar a l'excursió cultural a Barcelona

• Visitarem “El Temple del Tibidabo” El aspecto exterior del templo es el de un recinto amurallado fortificado de piedra de Montjuïc presidido por un monumental templo neogótico con una doble escalinata. Obra de Enric Sagnier.

• Gaudirem de l'Àrea panoràmica, un espai únic amb unes vistes impressionants i les atraccions més emblemàtiques del Parc, com la Talaia, l'Avió o el Museu d'autòmats. Des d'aquí contemplareu les millors panoràmiques del mar mediterrani, l'entorn natural de Collserola i la ciutat de Barcelona i les rodalies.

• Les millors vistes de Barcelona i les seves rodalies des del Mirador de la Torre de Collserola, obra de l'arquitecte Norman Foster inaugurada pels Jocs Olímpics de Barcelona l'any 1992

• El Parc d'atraccions Un indret màgic i únic de Barcelona, un espai d'oci centenari amb més de 30 atraccions i espectacles per a totes les edats. Hi podreu trobar atraccions emblemàtiques.
1) 8:00 Punt de trobada en Sant Celoni Estació Renfe
2) 9:30 Punt de trobada Barcelona: Centre de Plaça Catalunya
3) 10:30 Punt de trobada: Entrada al Temple Expiatori del Tibidabo

Preu total 25€, i Majors 60anys a 15€: Entrades a Terrassa Temple, Torre Collserola, Parc Temátic “Totes les atraccions” i Área Panorámica

Últim día de reserva el 8/05/2018 669499381 Isabel

avcancoll@gmail.com / www.facebook.com/CanColl.AV www.santceloni.cat/entitats/aavvcancoll

Comparteix