Dilluns, 15 - Agost - 2022

Afadis sobre rodes

AFADIS Baix Montseny, l´Associació de Famílies amb Discapacitat del Baix Montseny, ja disposa del seu primer vehicle per al transport dels seus usuaris
Actualment, AFADIS ofereix un servei d´activitats lúdiques i educatives per als usuaris tots els dissabtes a la tarda; un casal de lleure a l´estiu i durant les vacances de Nadal; i un servei diari per ocupar els nois i noies amb discapacitat que han acabat l´escola.
17 de gener 2015, Santa Maria de Palautorera. Com cada dissabte, és tarda de casal pels nois i noies d´AFADIS. Entre crits i rialles es retroben amb monitors i voluntaris que els reben amb tendresa a les portes del centre educatiu Sol Solet, a Santa Maria de Palautordera.
Avui tots veuen per primera vegada la furgoneta que facilitarà els trasllats dels usuaris per poder fer moltes de les activitats habituals de l´Associació.
Es tracta d´un vehicle de 9 places seminou, que ha estat íntegrament finançat gràcies a les donacions de la Fundación María Francisca de Roviralta i de l´empresa Lab Circuits, SA amb seu a Santa Maria de Palautordera.
Què es AFADIS Baix Montseny?
L´any 2011 per iniciativa d´uns quants pares i mares de fills amb discapacitat intel·lectual, neix AFADIS Baix Montseny com una organització sense ànim de lucre. Aquelles famílies van unir els seus esforços per donar als nois i noies uns espais de lleure i una oportunitat d´accedir a activitats lúdiques adaptades a la seva realitat.
A dia d´avui, AFADIS ja compta amb 37 usuaris procedents dels diferents municipis del Baix Montseny i es consolida com una entitat de referència en aquest territori en serveis i activitats de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual.
Un dels valors diferencials de l´Associació és el seu gran equip humà: setmanalment una quinzena de voluntaris tenen cura d´usuaris menuts i adults. La major part són joves que estudien o han finalitzat formacions relacionades amb aquest sector social i que mostren una implicació admirable.
Comparteix