Dimecres, 24 - Abril - 2024

El llenguatge HTML

Els textos principals de les pàgines de Sant Celoni- Entitats permeten unes mínimes etiquetes del llenguatge HTML.

Si escriviu les següents marques (tags):

• <B> Sant Celoni </B>
    farà que el nom Sant Celoni hagi sortit escrit remarcat en negreta

• <I> Sant Celoni </I>
    farà que el nom Sant Celoni hagi sortit escrit amb la tipografia itàlica o cursiva.

• <U> Sant Celoni </U>
    farà que el nom Sant Celoni hagi quedat destacat amb un subratllat. Aquest línia no inclou cap enllaç.

• Si voleu fer una enllaç a una altra pàgina des de dins del text heu d'escriure:

<A HREF="http://www.santceloni.org">Sant Celoni</A>

Amb aquesta sintaxi heu aconseguit crear un hipervincle en entre nom Sant Celoni i l'adreça (URL) de l'Ajuntament de Sant Celoni

L'aplicació Sant Celoni-Entitats també permet altres etiquetes com <TT>, <UL>, <OL>, i <LI>. Podeu saber més d'aquestes marques i conèixer més detalls del llenguatge HTML des d'aquest manual publicat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Comparteix