Dijous, 28 - Setembre - 2023

Dades de l'entitat

Nom
Club Arc Sant Celoni
Adreça
Josep Mª Sert, 13
Codi postal
08470
Població
Sant Celoni
Comarca
Vallès Or.
Telèfon
600 867 378
Adreça de correu electrònic
arcsantceloni@hotmail.com
Àmbit
esportiu
Data de constitució de l'entitat
21.09.1993
nif
G60487220
Núm. registre local d'entitat
4
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
8041

Qui som

Oscar Caño Nieto
PRESIDENT
Oscar Caño Nieto
PRESIDENT

Tir amb arc


Jornada de Portes Obertes

09 juliol.- Avui s'ha celebrat en les instal•lacions de Can Sans la JORNADA DE PORTES OBERTES que es va oferir a les persones que van manifestar el seu interès durant els actes de la FIRA D'ENTITATS.
Han participat prop de cinquanta persones que han experimentat les sensacions del nostre esport.
L'acte ha estat conduït pels monitors i amb la inestimable col•laboració dels socis del club, que han aconseguit que l'activitat fos un veritable èxit.

2ª competició de la Lliga Catalana

29 maig.- Excel.lents resultats obtinguts pels arquers del Arc Sant Celoni en la 2ª competició de la Lliga Catalana. Carme Atienza va obtenir un 4º lloc en Arc Compost Femení. En la modalitat d'Arc Compost Veterà, els arquers del club Vicenç Monguillot i Joan Cano es van classificar en 1er i 2º lloc respectivament i Jaume Anyo i Jordi Blas en 4º i 5º.

2ª Competició de la Lliga Social de Bosc

20 maig.- Amb la participació de 9 arquers del club s'ha celebrat la 2ª Competició de la Lliga Social de Bosc del Arc Sant Celoni. El lloc triat va ser Vall Llobera, un recorregut bastant exigent i que consta de 20 figures 3D.

Festes del Pont Trencat

18 juny.- Diversos monitors del club han participat a les festes del barri del Pont Trencat, el tir amb arc era una de les proves de la Gimcana que organitzava l'associació de veïns.

Campionat d'Espanya de Comunitats Autonimiques

19 juny.- Carme Atienza, arquera del Club Arc Sant Celoni i component de l'equip femení de Catalunya d'arc compost, ha aconseguit la medalla de bronce en el VI Campionat d'Espanya de Comunitats Autonomiques disputat aquest cap de setmana a Cambrils. FELICITATS.

Tirada a Dosrius

03 juliol.- Amb la participació d'11 tiradors de l'Arc Sant Celoni, s'ha celebrat avui la 3ª Tirada de la lliga social del club Arquers de Dosrius. L'esperit social d'aquesta tiarada, fa que el companyerisme i el bon ambient sigui el seu principal atractiu. Despres de la competició es va celebrar un joc de punteria en el qual tots els participants van aconseguir algun premi.

LXI Campionat de Catalunya de Veterans

03 setembre.- Els arquers del Arc Sant Celoni Vicenç Monguillot, 3er classificat i Jordi Blas 4º en Arc Compost, han estat els representants del club al LXI Campionat de Catalunya de Veterans a l'aire Lliure que s'ha celebrat a les instal·lacions del Arc Montjuïc de Barcelona.

Lliga Catalana a l'Aire Lliure

21 setembre.- Una vegada finalitzada la Lliga Catalana a l'Aire Liure, la classificació dels representants del Club ha estat positiva: En Arc Compost Veterà, Vicenç Monguillot 1er classificat, Joan Cano 2º i Jordi Blas 3º. En Arc Compost Femení, Carme Atienza a conquistat el 2º lloc.

Merçe Esportiva

19 setembre.- Vint-i-tres dones han participat avui en el TROFEU MERCÈ ESPORTIVA, aquest trofeu és exclusiu per a totes les categories femenines i la nostra companya Carme Atienza a aconseguit la medalla d'Or en Arc Compost.

L' Arc Sant Celoni ha participat a la Mostra d'Entitats

25 maig.- L' ARC SANT CELONI, ha participat a la "Mostra d'Entitats" de Sant Celoni.