Dilluns, 19 - Agost - 2019

Dades de l'entitat

Nom
Club Arc Sant Celoni
Adreça
Josep Mª Sert, 13
Codi postal
08470
Població
Sant Celoni
Comarca
Vallès Or.
Telèfon
600 867 378
Adreça de correu electrònic
arcsantceloni@hotmail.com
Àmbit
esportiu
Data de constitució de l'entitat
21.09.1993
nif
G60487220
Núm. registre local d'entitat
4
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
8041

Qui som

Oscar Caño Nieto
PRESIDENT
Oscar Caño Nieto
PRESIDENT

Tir amb arc


Fira Medieval d'Hostalric 2013

1 abril.- Els dies 29, 30 i 31 de Març, l'Arc Sant Celoni va participar a la Fira Medieval d'Hostalric. Durant els tres dies els arquers del club van realitzar demostracions de tir i els organitzadors van mostrar diverses modalitats de jocs amb tir amb arc,els assistents van poder fer el seu tast particular gràcies a l´ajut dels monitors del club

Tirada Nocturna

7 juliol.- Mas de 40 participantes y 23 de ellos tiradores, TODO UN EXITO o como dirian en las olimpiadas, HA SIDO LA MEJOR TIRADA NOCTURNA DE TODA SU HISTORIA.

Lliga Catalana de Sala

9 gener.- Els nostres companys Joan Cano i Jordi Blas han acabat 1º i 3º respectivament en la modalitat d'Arc Compost Veterans, Carme Atienza 2ª en Arc Compost Sènior Femení. FELICITATS A TOTS

Merçe Esportiva

19 setembre.- Vint-i-tres dones han participat avui en el TROFEU MERCÈ ESPORTIVA, aquest trofeu és exclusiu per a totes les categories femenines i la nostra companya Carme Atienza a aconseguit la medalla d'Or en Arc Compost.

2ª Competició de la Lliga Social de Bosc

20 maig.- Amb la participació de 9 arquers del club s'ha celebrat la 2ª Competició de la Lliga Social de Bosc del Arc Sant Celoni. El lloc triat va ser Vall Llobera, un recorregut bastant exigent i que consta de 20 figures 3D.

RESUM DE LA TEMPORADA DE TIR SOBRE DIANA A L'AIRE LLIURE

Els arquers de l'ARC SANT CELONI han finalitzat la temporada amb un bon balanç d'éxits esportius.
Al Campionat Provincial es van assolir 6 medalles:3 d'OR, (Eloi Iglesias, Carme Atienza i Lluis Serra), 1 d'ARGENT (Joan Cano), i 2 de BRONZE (Carlos Iglesias i Vicenç Monguillot)
Al Campionat de Catalunya Joan Cano i Lluis Serra, assoleixen medalla d'OR, i Carme Atienza, guanya l'ARGENT.

Lliga Catalana 2013

23 Març.- Després de la tercera tirada, els nostres companys Mari Garrido i Jordi Cunill s'afianzan al 1r i 3r lloc respectivament, a la lliga catalana.

El Arc Sant Celoni con el Vilamagore de Sant Pere de Vilamaj

30 juny.- El club Arc Sant Celoni a participat al Vilamagore 2012 de Sant Pere de Vilamajor

Tirada Nadal

11 desembre.- Ultima tirada de la Lliga Social

LXI Campionat de Catalunya de Veterans

03 setembre.- Els arquers del Arc Sant Celoni Vicenç Monguillot, 3er classificat i Jordi Blas 4º en Arc Compost, han estat els representants del club al LXI Campionat de Catalunya de Veterans a l'aire Lliure que s'ha celebrat a les instal·lacions del Arc Montjuïc de Barcelona.