Dilluns, 25 - Maig - 2020

Dades de l'entitat

Nom
Club Arc Sant Celoni
Adreça
Josep Mª Sert, 13
Codi postal
08470
Població
Sant Celoni
Comarca
Vallès Or.
Telèfon
600 867 378
Adreça de correu electrònic
arcsantceloni@hotmail.com
Àmbit
esportiu
Data de constitució de l'entitat
21.09.1993
nif
G60487220
Núm. registre local d'entitat
4
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
8041

Qui som

Oscar Caño Nieto
PRESIDENT
Oscar Caño Nieto
PRESIDENT

Tir amb arc


1 Indor 3D Ciutat d'Olot

17 Març.- El nostre company Miguel A. Jimenez a estat medalla de bronce al 1e. Indor 3D Ciutat d'Olot.

Tirada Social Cervello

12 Maig.- Dotze tiradors van participar a la tirada social de Bosc.

4º Tirada Lliga Social de Bosc

27 novembre.- Aquest diumenge s'ha celebrat la 4ª tirada de la Lliga Social de Bosc amb la participació de 10 tiradors (3 d'ells s'estrenaven en aquesta modalitat de tir), la boira ens ha acompanyat durant gran part del recorregut i ha contribuït a donar-li un encant especial al bosc.

Lliga Social de Bosc - Gurrixic

28 agost.- Aquest diumenge s'ha celebrat la 3ª tirada de la Lliga Social de Bosc, el recorregut triat a estat el del "Gurrixic". Els tiradors del club han quedat molt satisfets pel nou recorregut d'aquest camp (20 figures 3D) i esperem fer una nova visita en breu.

L' Arc Sant Celoni ha participat a la Mostra d'Entitats

25 maig.- L' ARC SANT CELONI, ha participat a la "Mostra d'Entitats" de Sant Celoni.

ARC SANT CELONI SIGNA EL CONVENI DEL PLA EDUCATIU D'ENTORN

23 gener 2008.- ARC SANT CELONI ha signat el conveni de col.laboració amb l'Ajuntament per al desenvolupament del Projecte XARXA EDUCATIVA, emmarcat en el PLA EDUCATIU D'ENTORN.
D'aquesta forma, el Club continúa en la seva labor de participar en totes les activitats educatives i d'esbarjo de la Vila

15 febrer.- 2ª Tirada de la Lliga Catalana de Bosc 3D , els nostres companys Mari Garrido, Carlos Luengo, Miguel A. Jimenez, Jordi Cunill, José Siles i Isidro Lopez son els representants del club en la modalitat d'Arc Instintiu.

Festa Riells i Viabrea

21 abril.- L'Arc Sant Celoni va participar a la Festa Riells i Viabrea. Els arquers del club van realitzar demostracions de tir.

XIII TROFEU VILA DE SANT CELONI

6 novembre.- Amb l´assistència de dotze Equips vinguts de totes les locatitats catalanes, ahir es va celebrar al Pavelló Poliesportiu de Sant Celoni, el XIII TROFEU VILA DE SANT CELONI, organitzat per l´ARC SANT CELONI i amb el suport de l´Excel•lentissim Ajuntament de la Vila.
Els guanyadors van ser, ARC LES FRANQUESES, que va guanyar els dotze encontres, segon va ser l´equip CALDES LULIS amb onze victòries i tercer l´equip LITTLE JOHN, amb deu victòries.

Lliga Catalana Aire Lliure 2011

24 juliol.- Bons resultats provisionals a la Lliga Catalana a l'aire lliure 2011. Els arquers de l´Arc Sant Celoni, Carme Atienza, segona en Arc Compost Femení i Vicenç Monguillot, Joan Cano i Jordi Blas, 1er., 2on. i 3er. respectivament en Arc Compost Veterà, son els representants del club aquest any.