Dissabte, 20 - Agost - 2022

FESTA SOLIDÀRIA AMB LA DISCAPACITAT

L´Associació ASCA conjuntament amb varis artistes del Baix Montseny hem impulsat el projecte CREATIUS amb l´objectiu de portar a terme accions solidàries a través de l´art, buscant la solidaritat i la implicació del poble en moments tan delicats com els que estem passant.

El pròxim projecte és una festa solidaria amb la discapacitat que té com a fi la recaptació de fons per comprar material ortopèdic.
Aquesta festa es durà a terme el proper dissabte dia 1 de juny.

PROGRAMACIÓ
Començarà la festa a les 20h a la Plaça de la Vila, amb l´actuació del grup Teatro-Danza Integrada presentant el seu espectacle “Producto interior bruto”
I a continuació a les 21´30h a la Sala Gran de l´Ateneu, actuació dels grups musicals:
Pere Espinosa &The Miòpics - South To Hell - Veinte 09- Charlicomputer Band - Orquestra Sant Celoni - Toto Naredo i Amigos - Liannallull Llull .

Les entrades tenen un preu de 6 euros. Estaran a la venda a partir del dia 15 de maig i les pots comprar de forma anticipada a: Llibreria ELS4GATS, Papereria BILBENY IMPAPER, Papereria TRETZE VENTS, LA CLAU Baix Montseny, Bar D´TOT o el mateix dia, una hora abans de l´inici de l´espectacle a l´entrada de l´Ateneu.

Comparteix