Dissabte, 20 - Agost - 2022

Assemblea de socis del 21-12-2009

La Junta Gestora del CESC vol informar a tots els socis de la situació actual del Club i demanar-los l'opinió per millorar.

Es presenten els components de la Junta.

S'exposa l'organigrama per seccions, així com el responsable de cada una d'elles: Futbol Amateur => Xavier Cos, Futbol femení => Belen Rubiella, Futbol base masculí => Martin Díaz, i Vòlei => Soraya Cos.

Gestió de funcionament: Cada secció te un compte on s'ingresses els recursos que genera i d'on surten els pagaments de les despeses necessàries.

Filosofia: Que els joves de Sant Celoni puguin jugar a Sant Celoni. Recuperem els que estaven molestos, recuperem els que havien marxat a altres pobles. Ens impliquem amb la vida social del poble, festes majors, cap d'any, casals d'estiu i nadal, carnestoltes, etc. Hem de fer una gran familia on tots els que formem part del Club treballem per millorar la situacio actual, s'admeten tot tipus de suggeriments. Entre tots hem d'ajudar la canalla a que s'ho passin be fent amics i practicant esport, incorporant a la seva vida tots els valors que comporta.

Amb les activitats extraesportives recaptem fons, ens calen mes voluntaris. Prepararem nous tornejos de futbol, tant femeni com juvenil, com altres categories. La inscripcio incloura un catering que ens permeti obtenir beneficis de cara a la propera temporada.

Objectius esportius: El primer equip i el juvenil tenen com a objectiu per aquest any mantenir la categoria, i juntament amb els altres equips anar consolidant un cos tecnic i una fornada important de jugadors que de cara a la propera temporada puguin aspirar a objectius mes importants. Tenim 187 fitxes federatives d'alta.

Crida: Ens cal que ens ajudin a trobar anunciants i patrocinadors, no ho hem aconseguit malgrat haber voltat tot el poble diverses vegades.

Estat de comptes: La situació es precària, ens n'anem sortint gràcies a les quotes que paguen els jugadors i als ingressos atípics, amb això podem pagar fitxes, tècnics, arbitratges i materials. Cal destacar que cap jugador cobra per jugar, sinó per l'orgull de defensar els colors i representar el poble.

Llibre del centenari: Hem parlat amb en Josep Llobera que esta començant a recollir informacio. Demanem que tothom que tingui informació i documentació ens la faci arribar per poder-ne fer una copia.

Comparteix