Dissabte, 02 - Juliol - 2022

Dades de l'entitat

Nom
ASCA
Adreça
Pl. Josep Alfaras, 6
Codi postal
08470
Població
Sant Celoni
Comarca
Vallès Or.
Telèfon
Khalid: 617627611 / Jana: 677783304
Adreça de correu electrònic
asca.santceloni@gmail.com
Àmbit
cultural
Data de constitució de l'entitat
09.10.2008
nif
G64343726

Associació Sòcio-cultural Accessible


II edició de la festa solidària amb la discapacitat

El pròxim 26 de juliol, ASCA, CREATIUS TRENCANT BARRERES organitza la II edició de la festa solidària amb la discapacitat que té com a fi la recaptació de fons per l'entitat.

PROGRAMACIÓ:
19:00h Víctor Estévez Pol i Alícia Sánchez Montalbán ( Música i Consciència en Unitat.
Cançons, xerrada i meditació per connectar amb el teu cor).

22:00h DENIS SOLANO I CARLES MARTINEZ (Fusió Llatina)

Presentació de l'Aplicació KAOs Adaptat

El dijous 22 de maig 2014 a les 20:30h hi haura la Presentació de l'Aplicació KAOs Adaptat a la sala de plens de l'Ajuntament de la Garriga.

Presentacío por l'accessibilitat i mobilitat.

Som KAOs Adaptat, i hem crear una aplicació mòbil que pretén facilitar la recerca de llocs adaptats. Treballem a Sant Celoni i el baix Montseny amb la col·laboració de l´Associació ASCA (Associació Sociocultural Accessesible) que te com a missió la integració social i cultural de les persones amb diversitat funcional.

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
Amb el motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra cada any el 3 de desembre, ASCA “Associació Sòcio-cultural Accessible” organitza per el dia 6 i 7 de desembre un seguit d'activitats conmemorativas.

FESTA DE LA DIVERSITAT I INTEGRACIÓ

Des del projecte Creatius d´ASCA impulsem una festa per la Diversitat per compartir les diferents cultures dels col•lectius presents al Baix Montseny. La idea es representar els diferents continents de forma anual i aprofitar les dues festes locals del poble per dur-les a terme.

FESTA SOLIDÀRIA AMB LA DISCAPACITAT

L´Associació ASCA conjuntament amb varis artistes del Baix Montseny hem impulsat el projecte CREATIUS amb l´objectiu de portar a terme accions solidàries a través de l´art, buscant la solidaritat i la implicació del poble en moments tan delicats com els que estem passant.

El pròxim projecte és una festa solidaria amb la discapacitat que té com a fi la recaptació de fons per comprar material ortopèdic.
Aquesta festa es durà a terme el proper dissabte dia 1 de juny.

EL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat té com a objectius sensibilitzar l'opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.